2011. szeptember 10., szombat

08.27 Bécs



08.27 Bécs


Fantasztikus, hogy az ember minden reggel más városban ébred! Viszont kimarad egy-két érdekes dolog, ahol éjszaka hajózunk. Például így nem látjuk a kivilágított Esztergomot se, ami pedig nagggyon szép, meg aztán ki tudja még mit?

Éjjel ismét behajóztunk és reggelre Bécs fogadott bennünket. A Reichsbrückénél van a hajókikötő, széles sétánnyal, ahova le tudnak hajtani a buszok, béke van és nyugalom, nem úgy mint Pesten, az is igaz, hogy cserébe messze a belváros. Ez meg nálunk előny. Valamit valamiért.

Elindítottuk a városnéző buszokat, aztán besétáltunk a nem annyira közeli bevásárlóközpontba. Kicsit a vásárlás kedvéért magunknak, de fénymásolni és pár dolgot a munkával kapcsolatban is kellett vennünk, például barack pálinkát (nem Kecskeméti fütyülőset, hanem wachaui Marillen Schnaps-ot). Meg egy telefont a tönkrement szolgálati helyett.

Még itt is iszonyú kánikulával kezdődött a nap, aztán amikor délután kicsit felvonultunk a napozó deckre Mónival, hogy esetleg úszunk is,  na akkor jött a nagy lehűlés és megérkezett a vihar. Hirtelen vagy húsz fokot esett a hőmérséklet, bírtuk egy darabig, de nagyon átfújt bennünket a szél és lemenekültünk a szaunába. estére már esni is kezdett. szegények, akik este a Práterbe mentek, jól megjárták!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése